Activitat de la Junta Directiva – temes administratius

Butlleti digitalitzatAmb el començament de l’any la Junta Directiva dela RSAT ha reordenat el seu calendari d’activitats per tal d’introduir regularitat en el funcionament. En principi les reunions de la Junta  es celebren el segón dimarts de cada mes a les 18.00 hores. La del propassat dimarts dia 8 de marça tanca el primer trimestre de l’any. Amb l’assistència de la pràctica totalitat dels membres es van tractar aspectes diversos dels que cal destacar els relatius a la gestió de la digitalització total del nostre butlletí i que, com que podem obtenir altres recursos, es podrán digitalitzar unes altres de les publicacions de la Societat. Con és habitual, l’acta de la Junta està a disposició dels socis.,

També  s’han decidit les convocatòries de la Junta General ordinària i la Junta General extraordinària, aquesta per  l’aprovació de la revisió i actualització dels estatuts, que s’anunciaran en breu.

Membres de la Junta van rebre la visita, el proppasat  dimecres, del regidor de l’Ajuntament del grup municipal Ciutadans  Sr. Ruben Viñuales, qui es va interessar pel funcionament de l’entitat i va oferir la seva cooperació des de les seves responsabilitats.

Recordem als socis que, si no ho han fet, han d’aportar les seves adreces de correu electrònic per tal de facilitar les comunicacions, així com que poden recollir els exemplars del butlletí que  no hagin rebut. L’accés a la seu continua sent per cita prèvia telefónica, tot i que practicament cada matí entre 09.30 i 11.30 hores sempre hi ha algú a la casa.

(Imatge: primera pàgina del primer Butlletí, any 1901, escanejada)