La Tabacalera 2010-2020

Imatges per una idea

Comment (1)

  1. Joan Batet Pons

    No ens oblidem de l’entorn de l’edifici.
    A banda de la seva restauració i adequació a noves activitats, hauria de ser una actuació preferent de les autoritats municipals i gestores del patrimoni, la reurbanització del tram de carrer (abandonat des de temps immemorials), l’enderroc de tots els solars i les edificacions tercermundistes que estan davant dels edificis de la tabacalera (incloent l’edifici d’habitatges) i deixar net i redisenyat tot el tram de la façana fluvial del Passeig de la Independència.
    La restauració dels edificis sense tenir en compte el seu entorn, mai tindrà massa sentit.

    Reply

Leave a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.