Presentació del Butlletí Arqueològic núm. 44 (2022) i homenantge a Walfida Pérez Martin – 2

 

 

 

 

Amb una àmplia assistència es celebrà a la seu dels Serveis Territorials de Cultura, aquest dimecres 14, l’anunciada presentació del Butlletí Arqueològic núm. 44 (2022) i homenantge a Walfida Pérez Martin.

El número 44 del nostre Butlletí Arqueològic va ser presentat pel seu Director, Dr. López Vilar, qui va assenyalar que es publica ininterrompudament des de 1901. L’edició d’enguany ofereix una dotzena de treballs, més aviat d’arqueologia i història més recent que la clàssica, destacant algunes troballes recents de l’entorn de Tarragona.

Seguidament es va fer l’acte d’homenantge a la senyora Walfida Pérez Martin, (Paléncia 1942), sòcia de mèrit, arqueòloga que va introduïr l’arqueologia submarina a les nostres contrades al tercer terç del passat segle. Van intervenir el nostre president, la directora del Museu del Port i seguidament van fer una intervenció conjunta la mateixa homenatjada i la Dra. Eva Koppel, especialista en escultura antiga, en un intercanvi d’impressions i records, acompanyat d’un regitzell d’anècdotes més aviat festives de la trajectòria professional de l’homenatjada.